Zes generaties Uitvaartzorg Delarbre. Ontdek onze geschiedenis.

In het midden van de 19e eeuw richt Jean-Joseph Delange het bedrijf op voor timmerwerk en vervaarding van doodskisten te Rue de Grand-Hallet in Lijsem. Zijn schoonzoon, Ernest Dolhen, eveneens afkomstig uit een familie van timmerlieden en doodskistfabrikanten volgt hem op.

In het begin van de 20e eeuw neemt Ernest Dolhen’s schoonzoon, Emile Delarbre, op zijn beurt de teugels van het bedrijf over. Later, in de late jaren ‘50 wordt hij vergezeld door zijn zoon, Ernest Delabre. Het is dan dat Uitvaartzorg Delarbre in zijn eerste lijkwagen investeert.

In 2002 richt Ernest Delarbre met zijn schoonzoon, Marc Wiame, de BVBA Delarbre op.

In 2008, eerstesteenlegging van het nieuwe centrum in de Route de Huy, 91.

Het uitvaartcentrum is gemakkelijk te bereiken en beschikt over parkeergelegenheden. De opening vond plaats begin 2009.

In 2013 laat de vastbesloten zesde generatie, een nieuwe wind door het familiehuis waaien. Een luisterend oor wordt u aangeboden teneinde u de beste dienstkwaliteit te bezorgen. Zoals u het wenst en naar het evenbeeld van uw overledene om hem of haar een waardig en respectvol eerbetoon te brengen.

Twee salons voor een eerbetoon in alle sereniteit

Om u het grootste comfort te bieden, stelt uw uitvaartzorg twee salons ter beschikking, daardoor kunnen eerbetoon en herdenking in alle rust verlopen.

Naast deze salons wordt ook een privéruimte ter beschikking gesteld van de familie. Die geniet over de nodige faciliteiten om mensen te ontvangen.

CONTACTEER ONS

Hulp nodig na een overlijden?

Uitvaartzorg Delarbre staat al zes generaties lang tot uw beschikking.

CONTACTEER ONS