U hebt afscheid moeten nemen van een dierbare?

Uitvaartzorg Delarbre staat u bij.

Hulp nodig na een overlijden?

Onze diensten

We bieden een breed scala aan diensten aan om u bij te staan in deze beproeving.

Aankondiging van overlijden

Ontwerp van overlijdensberichten, ‘souvenir’kaarten, enz. Verspreiding van rouwberichten en dankbrieven in dag- en/of weekbladen,…

Ontvangst van naasten

Ontvangst van familie en naasten. Mogelijkheid tot een intiem moment van bezinning in aanwezigheid van de overledene opgebaard in één van onze rouwsalons…

Uw ceremonie

Wij verzorgen alle soorten begrafenisplechtigheden: religieus, seculier, burgerlijk of tot enige andere cultus behorend, zonder onderscheid van nationaliteit, rang of status…en in overeenstemming met wat u wenst (verspreiding van foto’s, muziek,…).

Onze geschiedenis

Zes generaties Uitvaartzorg Delabre. Ontdek onze geschiedenis.

In het midden van de 19e eeuw richt Jean-Joseph Delange het bedrijf op voor timmerwerk en vervaarding van doodskisten te Rue de Grand-Hallet in Lijsem. Zijn schoonzoon, Ernest Dolhen, eveneens afkomstig uit een familie van timmerlieden en doodskistfabrikanten volgt hem op.

In het begin van de 20e eeuw neemt Ernest Dolhen’s schoonzoon, Emile Delarbre, op zijn beurt de teugels van het bedrijf over. Later, in de late jaren ‘50 wordt hij vergezeld door zijn zoon, Ernest Delabre. Het is dan dat Uitvaartzorg Delarbre in zijn eerste lijkwagen investeert.

In 2002 richt Ernest Delarbre met zijn schoonzoon, Marc Wiame, de BVBA Delarbre op…

Hulp nodig na een overlijden?

Uitvaartzorg Delarbre staat al zes generaties lang tot uw beschikking.